Zoekopdracht

Uw auto uit het buitenland importeren

U denkt erover om een Duitse auto aan te schaffen? Dan bent u zeker niet de enige. Jaarlijks worden meer dan 226.000 auto’s ingevoerd, en dat aantal stijgt ieder jaar. Auto’s in Duitsland hebben een lagere nieuwprijs en beschikken standaard over meer opties dan een Nederlandse auto. Twijfelt u over de regels en mogelijke importtarieven? Geen zorgen, hieronder lees u hoe we voor u aan de slag gaan.

Plaats een zoekopdracht

1Auto
2Opties
3Gegevens

Waarom kiezen voor De Online Dealer

Stap 1 – Geef ons uw wensen door

Vul eenvoudig het zoekopdracht formulier in en geef uw wensen door. Wilt u een auto inruilen? Dat is geen probleem. Deze taxeren we graag!

Stap 2 – Wij gaan voor u op zoek!

Binnen ons grote nationale en internationale netwerk gaan wij voor u op zoek naar de juiste auto. Zelf meezoeken? Dat kan via de Duitse autosites
Mobile.de en Autoscout24.de.

Stap 3 – Ontvang vrijblijvend een voorstel

Als we de juiste auto hebben gevonden doen we u een vrijblijvend voorstel. Dit kan met of zonder inruil van uw huidige auto.

Stap 4 – Deal?

Wanneer de auto volledig naar wens is zorgen wij ervoor dat deze een aantal weken later voor u klaar staat. Voor levering is de auto geïnspecteerd in de werkplaats. Indien nodig wordt de auto voorzien van een nieuwe APK en wordt onderhoud uitgevoerd. Tevens wordt elke auto standaard afgeleverd met 6 maanden AutoTrust garantie mits de auto niet ouder is dan 10 jaar oud. Wel zo fijn!

Uw auto uit Duitsland

Uw auto uit het buitenland importeren in vier stappen

U denkt erover om een Duitse auto aan te schaffen? Dan bent u zeker niet de enige. Jaarlijks worden meer dan 226.000 auto’s ingevoerd, en dat aantal stijgt ieder jaar. Auto’s in Duitsland hebben een lagere nieuwprijs en beschikken standaard over meer opties dan een Nederlandse auto. Twijfelt u over de regels en mogelijke importtarieven? Geen zorgen, wij voor u aan de slag.