Services

Voor ons stopt het niet bij alleen de verkoop van uw nieuwe auto. Bij De Online Dealer bent u ook aan het juiste adres voor onderstaande extra services. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op!

Waarom kiezen voor De Online Dealer

Financieringsmogelijkheden

Wilt u uw nieuwe auto graag aanschaffen in combinatie met een financiering? Dit is geen probleem! Graag nemen wij hiervoor een aantal praktische zaken met u door. Vervolgens zullen wij de aanvraag naar één van onze financieringspartners doorsturen.

Garantie

De prijzen die wij standaard hanteren zijn all-in prijzen. Uw nieuwe auto wordt dus afgeleverd met 6 maanden garantie mits de auto niet ouder is dan 8 jaar. Dit verzorgen wij in samenwerking met AutoTrust. Bent u benieuwd naar de voorwaarden? We sturen u graag de voorwaarden toe.

Goed om te weten is dat bij bijna elke auto de garantie eventueel uitgebreid kan worden naar 12 maanden! Hierover informeren wij u graag.

Uw auto nog completer maken

Mist de gevonden auto nét die ene optie die u belangrijk vindt, maar die gelukkig wel achteraf gemonteerd kan worden? Hiervoor maken wij graag een voorstel. Denk hierbij aan de volgende zaken: Lichtmetalen wielen, Ramen tinten, Zwart optiek pakket of Lederen interieur.

Thuisaflevering

Wilt u uw nieuwe auto graag thuis afgeleverd hebben? Dit is geen probleem. Voor aflevering spreken wij met u af hoe we de overdracht gaan verzorgen. Komt u uw nieuwe auto liever zelf halen? Dan bent u van harte welkom bij ons aflevercentrum, in Elburg!