De Online Dealer

Over ons bedrijf

Welkom bij De Online Dealer, het jonge en dynamische autobedrijf uit Elburg. Bij De Online Dealer willen we het kopen van een auto voor onze klanten tot een echte beleving maken.

Ons bedrijf is opgericht door een team van gepassioneerde ondernemers die met een echt ‘auto hart’ naar de auto’s kijken. Ook is liefhebberij een van onze drijfveren, en dit samen zorgt voor altijd een unieke voorraad aan occasions.

U kunt zelfs het hele proces van het kopen van een auto vanuit het comfort van uw eigen huis doorlopen. Van het online aankopen van de auto, tot ons online zoek formulier, vul uw gegevens in en wij gaan voor u aan de slag!

Waarom kiezen voor De Online Dealer

Persoonlijk en betrokken

Graag gaan we samen met u in gesprek om uw wensen door te nemen. Van wensenlijst tot aflevering, alle stappen zetten we samen en in goed overleg!

4,7 van de 5 sterren beoordeling

Meerdere klanten gingen u voor en zijn tevreden over onze werkwijze. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Groot netwerk in binnen- en buitenland

Door onze jarenlange ervaring hebben we een breed netwerk opgebouwd van merkdealers, specialisten en onafhankelijke garages. In totaal hebben we ruim 200 auto’s geïmporteerd.

Wij regelen alles – zonder onvoorziene kosten

Van zoeken tot aflevering, wij regelen écht alles! We werken zonder onvoorziene kosten zoals afleverkosten. Alle gecommuniceerde prijzen zijn rijklaar inclusief garantie.

Haal- en brengservice

Wilt u graag uw nieuwe auto thuis afgeleverd hebben? Dit doen we indien gewenst graag!

Garantie tijdens import en daarna

Transport tijdens de import is te allen tijde verzekerd. Gebeurt er iets onderweg, dan is dit het risico voor de transporteur. Die is verzekerd en wij zorgen dat de schade wordt gerepareerd.

Onze showroom

Onze showroom in Elburg biedt een breed scala aan gebruikte auto’s van hoge kwaliteit. Door onze jaren lange ervaring in de automotive vinden wij de passende auto van uw wensen. Ook voor het personaliseren van uw auto bent u bij ons aan het juiste adres! Denk hierbij aan het monteren van een zwart optiek, andere velgen, verlagen, ramen tinten en ga zo maar door.

Maar wat ons echt onderscheidt van andere autohandelaars in de regio is onze focus op klantenservice. We begrijpen dat het kopen van een auto een belangrijke beslissing is, en we willen ervoor zorgen dat onze klanten zich op hun gemak voelen en goed geïnformeerd zijn tijdens het hele proces.

Transport en afleveren

We laten de auto transporteren door onze professionele transporteurs naar ons aflevercentrum in Elburg.  Al onze auto’s worden vooraf grondig nagekeken, zowel technisch als optisch. Daarnaast voeren wij als dit nodig is het onderhoud uit aan de auto, verzorgen wij een nieuwe APK keuring en wordt de auto altijd professioneel gereinigd van binnen en van buiten.

Wij werken zonder afleverkosten. De prijzen die wij hanteren zijn daarom altijd inclusief 6 maanden garantie.

Onze werkwijze is transparant, zodat u tegen een eerlijke prijs en met de kwaliteit die u van ons mag verwachten de auto aan u wordt geleverd.