Persoonlijk en betrokken

Groot netwerk, in binnen- en buitenland

Haal- en brengservice

4,2 van de 5 sterren beoordeling

1STAP 1 - AUTO
2STAP 2 - JOUW GEGEVENS
  • Plaats een zoekopdracht

Veelgestelde vragen

Wij werken, zoals onze naam doet vermoeden, voornamelijk online. Wanneer wij uw zoekopdracht hebben ontvangen gaan we op zoek. In de tussentijd wordt u per mail, WhatsApp of telefonisch door ons geïnformeerd.

Heeft u gekocht? Allereerst gefeliciteerd! Wij zullen u tussentijds zo goed mogelijk informeren omtrent transport, import, technisch en optisch gereedmaken en het plannen van de aflevering.

Nee. Zodra wij de juiste auto voor u hebben gevonden hopen we natuurlijk dat we deze aan u mogen leveren. Als we onderling tot een overeenkomst komen vragen wij alleen een aanbetaling. Deze aanbetaling bedraagt 20% van het aanschafbedrag. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen geven wij akkoord aan onze partners en zal het transport naar Nederland in gang worden gezet.

Dit is afhankelijk van een aantal zaken zoals transport, drukte bij de RDW en de afhandeling van de BPM door de Belastingdienst.

Gemiddeld genomen duurt het vanaf aanschaf tot aflevering ongeveer drie tot maximaal vier weken. In die tijd regelen wij alle praktische zaken, zoals het importeren bij de RDW, fiscale zaken voor de BPM bij de Belastingdienst en het technisch en optisch klaarmaken.

Nee. De prijzen die wij communiceren zijn all-in prijzen. Dit betekend allereerst dat de auto die wij aanbieden standaard geleverd wordt inclusief 6 maanden Autotrust garantie. Tevens wordt uw nieuwe auto, indien nodig, voorzien van een nieuwe APK (met alle aanvullende zaken van dien). Ook zal er, als dat nodig is, onderhoud worden uitgevoerd aan de uw nieuwe auto. Zodoende komt u voor de eerst komende periode niet voor eventuele onderhoudskosten te staan!

De 6 redenen om voor Online Dealer te kiezen

Persoonlijk en betrokken

Graag gaan we samen met u in gesprek om uw wensen door te nemen. Van wensenlijst tot aflevering, alle stappen zetten we samen en in goed overleg!

Groot netwerk in binnen- en buitenland

Door onze jarenlange ervaring hebben we een breed netwerk opgebouwd van merkdealers, specialisten en onafhankelijke garages.

Haal- en brengservice

Wilt u graag uw nieuwe auto thuis afgeleverd hebben? Dit doen we indien gewenst graag!

4,2 van de 5 sterren beoordeling

Meerdere klanten gingen u voor en zijn tevreden over onze werkwijze. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Wij regelen alles

Van zoeken tot aflevering, wij regelen écht alles!

Helder en transparant

We werken zonder onvoorziene kosten zoals afleverkosten. Alle gecommuniceerde prijzen zijn rijklaar inclusief garantie.