Persoonlijk en betrokken

Groot netwerk, in binnen- en buitenland

Haal- en brengservice

4,2 van de 5 sterren beoordeling

Over De Online Dealer

De Online Dealer is een jong en dynamisch autobedrijf. Wij worden gedreven door de tevredenheid van de klant, deze staat bij ons op nummer 1. Van wensenlijst tot aflevering, alle stappen zetten we samen en in goed overleg. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Samen zitten wij al ruim 20 jaar in de automotive. Daardoor hebben we een groot (online) netwerk. We specialiseren ons in jong gebruikte occasions met een bekende achtergrond en onderhoudshistorie. Door heel Europa zoeken wij de passende auto voor u, en leveren deze bij u thuis, of bij ons aflevercentrum af.

Als we de juiste auto voor u hebben gevonden, gaan we aan de slag.

We laten de auto transporteren door onze professionele transporteurs naar ons aflevercentrum in Elburg.  Al onze auto’s worden vooraf grondig nagekeken, zowel technisch als optisch. Daarnaast voeren wij als dit nodig is het onderhoud uit aan de auto, verzorgen wij een nieuwe APK keuring en wordt de auto altijd professioneel gereinigd van binnen en van buiten.

Wij werken zonder afleverkosten. De prijzen die wij hanteren zijn daarom altijd inclusief 6 maanden garantie.

Onze werkwijze is transparant, zodat u tegen een eerlijke prijs en met de kwaliteit die u van ons mag verwachten de auto aan u wordt geleverd.

De 6 redenen om voor Online Dealer te kiezen

Persoonlijk en betrokken

Groot netwerk in binnen- en buitenland

Haal- en brengservice

4,2 van de 5 sterren beoordeling

Wij regelen alles

Helder en transparant